سفارش تبلیغ
صبا ویژن
اولین تصاویر از «گلکسی اس 5 » لو رفت
 
اکوفارس: ویژگیهای جدیدترین تلفن هوشمند سامسونگ که با نام گلکسی اس 5 وارد بازار می شود فاش شد، این تلفن ضد آب و ضد گردخاک است.
  

ویژگیهای جدیدترین تلفن هوشمند سامسونگ که با نام گلکسی اس 5 وارد بازار می شود فاش شد، این تلفن ضد آب و ضد گردخاک است.

 گلکسی اس 5 سامسونگ دارای یک دوربین 13 مگاپیکسلی است که گرفتن تصاویر در نور کم را بهبود بخشیده است. براساس گزارشهای غیر رسمی که درباره این تلفن هوشمند منتشر شده به نظر می رسد که این دستگاه نیز درمیان تلفنهای هوشمندی قرار می گیرد که تمرکز شدیدی روی دوربین آن شده است.

اولین تصاویر از «گلکسی اس 5 » لو رفت

گزارشها حاکی از این است که این شرکت فناوری کره جنوبی قصد دارد تولید لنزهای 13 مگاپیکسلی را برای این دستگاه جدید از اوایل سال 2014 آغاز کند. گفته می شود که این شرکت به سختی تلاش کرده که به نقصهای دوربینهای 13 مگاپیکسلی گلکسی اس 4 اشاره کرده و آنها را در نسخه جدید برطرف سازد.

نسل آینده گلکسی اس های سامسونگ همچنین به صورت مقاوم به آب و گرد و خاک ساخته می شود.

از سوی دیگر گفته می شود که سامسونگ نسخه گلکسی نت 3 را به عنوان نسخه ضد آب با عنوان گلکسی نت 3 اکتیو عرضه می کند.

با عرضه این دستگاه ها سامسونگ به نوعی دنباله رو سونی شده است و چون شرکت ژاپنی سونی چندین دستگاه ضد آب وارد بازار خواهد کرد.

اولین تصاویر از «گلکسی اس 5 » لو رفت

اوایل سال جاری سامسونگ چندین مدل از گلکسی اس 4 را چون گلکسی اس 4 اکتیو رونمایی کرد، این نسخه به آب و گرد و خاک مقاوم است از سوی دیگر گلکسی اس 4 زوم نیز با یک دوربین به روز شده و گلکسی اس 4 مینی نسخه کوچکتر گلکسی اس 4 به شمار می رود.

گزارشها نشان می دهد که گلکسی اس 5 با طراحی فلزی به جای ظاهر خارجی پلاستیکی همیشگی گلکسی اس ها عرضه می شود.تیتر روزنامه کیهان ظریف را روانه بیمارستان کرد!+واکنش ظریف و خبر و تصویر کیهان

چهارشنبه 17 مهر 1392 ساعت 00:55
کد مطلب: 205622
 
به گزارش اقتصاد ایران آنلاین دکتر محمدجواد ظریف وزیر خارجه کشورمان در مطلبی که در صفحه فیس بوکش منتشر کرده گفته بعد از خواندن تیتر یک روز سه شنبه کیهان دچار کمر درد و پا درد شده و مجبور شده به بیمارستان برود. او در این مطلب به گزارش روز سه شنبه کیهان واکنش نشان داد اما کیهان نه تنها از آن کوتاه نیامد بلکه روز چهار شنبه(امروز) نیزآنرا به شکلی دیگر ادامه داد و تکرار کرد.در ادامه واکنش ظریف و خبر کیهان را می خوانید.
دوستان سلام
شب شما بخیر.

ساعت 9 و نیم شب است و تازه از بیمارستان و مطب پزشک برگشته ام و توانسته ام قدری بنشینم تا این مطلب را برای شما بنویسم. امروز صبح، بعد از دیدن تیتر یک روزنامه، کمردرد و پادرد شدیدی گرفتم. حتی نمی توانستم راه بروم یا بنشینم. 
فکر کردم دیسک کمر و سیاتیک گرفته ام. فقط توانستم دو ملاقات خارجی را انجام دهم. بقیه برنامه ها را لغو کردم. جلساتم با بعضی از معاونین وزارت خارجه را در حالت استراحت انجام دادم. وقتی 4-5 ساعت استراحت مشکل را حل نکرد، ساعت 5 بعدازظهر دفترم در وزارت امور خارجه را ترک کردم و به بیمارستان رفتم. خدا را شکر ام آر آی نشان داد که مشکل من بیشتر عصبی و اسپازم عضلانی است و با ورزش درست می شود. از برادر و دوست عزیزم دکتر سید رضا رضوی، پزشک بزرگوار و عارفی که بیش از 90 دقیقه با محبت فراوان تلاش کرد که درد مرا آرام کند بی نهایت سپاسگزارم.

به هر حال، روز تلخی بود ولی برای من بسیار آموزنده. یاد گرفتم که هرچه می خواهم بگویم علنی و عمومی بگویم و گرنه بازار سوءاستفاده بسیار داغ است.

باعث تاسف است که یک و نیم ساعت بحث جدی، صمیمانه و خصوصی با نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی، که صراحتا توافق شده بود محرمانه و غیرقابل نقل خواهد ماند، در چندجمله خلاصه شد که هیچ ارتباطی با بحث مفصل من نداشت و به مطبوعات درز داده شد. بدتر از آن افرادی که خود را قاضی صداقت بنده دانسته و با تیتر کوچک صداقت مرا می ستایند، با بزرگترین تیتر ممکن جمله ای را از من به عنوان نقل قول مستقیم از بنده منتشر کردند که با آنچه گفته بودم مطابقت نداشت. جالب آنجاست که کسانی که ادعای ولایتمداری دارند جلوتر از رهبری حرکت می کنند و هیچ از خود نمی پرسند که اگر ایشان مصلحت می دیدند خودشان مصادیق را روشن می فرمودند.

به هرحال سخنگوی وزارت امور خارجه مطلب را تکذیب کرد، ولی من درس مهمی را آموختم. ذوستان عزیزی که مطالب جلسه محرمانه را بدون توجه به محتوای مطلب به سلیقه خود به بیرون منعکس کردند، منبعد تنها توقع اظهارنظر رسمی در جلسات علنی از بنده داشته باشند.

چند بیت از مولانا برای حسن ختام

تو مکن تهدیدم از کشتن که من
تشنه زارم به خون خویشتن
آزمودم مرگ من در زندگی است
چون رهم زین زندگی پایندگی است

شبتان بخیر. شاد و سربلند باشید


اما مطلب کیهان که روز سه شنبه منتشر کرد از این قرار است:


تصویر صفحه یک کیهان در روز سه شنبه که ظریف را روانه بیمارستان کرد

برخورد صادقانه وزیر خارجه
ظریف: مکالمه روحانی با اوباما و دیدار طولانی من با جان‌کری نابجا بود


برخورد دکتر ظریف با نظر ارائه شده از سوی رهبر معظم انقلاب درباره سفر نیویورک که ضمن تقدیر از تحرک دیپلماسی دولت و اعلام اعتماد به آن، برخی اقدامات انجام شده در این سفر را «به جا» توصیف نکرده بودند، می‌تواند و باید نشانه‌ای از صداقت وزیر امور خارجه کشورمان در عرصه سیاست خارجی تلقی شود.
در جلسه روز یکشنبه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی که به منظور توضیح و تشریح روند مذاکرات و اقدامات انجام گرفته هیئت ایرانی در سفر نیویورک تشکیل شده بود، دکتر ظریف در پاسخ رئیس کمیسیون که نظرایشان را درباره اقداماتی پرسیده بود که رهبر معظم انقلاب آنها را «به جا» ندانسته بودند، در کمال صداقت گفته بود «ما فکر می‌کردیم مکالمه‌ها و گفت‌وگوها در حدی که انجام شده، در این حد مجوز داریم ولی وقتی حضرت آقا اشاره کردند، برداشت ما این است که ایشان اولاً؛ به گفت‌وگوی دکتر روحانی با اوباما انتقاد دارند و این را یکی از اقدامات نابجا می‌دانند و طولانی شدن مذاکرات بنده و جان‌کری را از اقدامات نابجای دیگر سفر می‌دانند.»

این برخورد صادقانه و در خور تحسین وزیر امور خارجه کشورمان در حالی است که برخی از جریانات سیاسی بدسابقه و شماری از دولتمردان محترم از گفت‌وگوی تلفنی دکتر روحانی و اوباما با عنوان «شکسته شدن تابو»، گام اول برای آغاز مذاکرات و رابطه با آمریکا یاد می‌کردند. بعد از برخورد خصمانه اوباما،‌ جان‌کری، کنگره و برخی دیگر از مقامات آمریکایی با خوشبینی و صداقت ارائه شده از سوی هیئت ایرانی انتظار می‌رفت که جریانات و دولتمردان مورد اشاره با عبرت گرفتن از این واکنش خصمانه و پی‌بردن به این واقعیت که دولت آمریکا شایسته اعتماد نیست، به اظهارنظرهای یاد شده خاتمه دهند ولی با کمال تعجب مشاهده شد که نه فقط به این واقعیت ملموس کمترین توجهی نکردند بلکه پا را فراتر نهاده و حتی از گفت‌وگوی روحانی و اوباما با عنوان «عنایت الهی»! یاد کردند.

شرایط و فضای سیاسی توهم‌انگیزی که رسانه‌های داخلی و خارجی درباره گفت‌وگوی روحانی و اوباما فراهم آورده بودند، اهمیت و ارزش برخورد صادقانه دکتر ظریف با منویات اعلام شده رهبر معظم انقلاب را مضاعف می‌کند و حاکی از آن است که ایشان در اجرای دیپلماسی تحت مسئولیت خود،‌نظر رهبر معظم انقلاب را بر صدر می‌نشانند.

گفتنی است دکتر ظریف در جلسه رأی اعتماد مجلس به وزرای پیشنهادی رئیس جمهور محترم و به هنگام ارائه برنامه کاری خود تأکید کرده بود که «سیاست خارجی باید ملی، فراجناحی و براساس قانون اساسی و تحت نظارت مستقیم مقام معظم رهبری باشد».

شایان ذکر است که آقای دکتر روحانی، رئیس جمهور محترم کشورمان نیز در جلسه یکشنبه شب هیئت دولت ضمن تشکر از حمایت‌های رهبرمعظم انقلاب اسلامی از دولت، تاکید کرد: دولت در حرکت رو به جلوی خود براساس منافع ملی و رهنمودهای مقام معظم رهبری گام برخواهد داشت.


تصویر صفحه یک کیهان در روز چهارشنبه 17مهر ماه

اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی صحت و دقت خبر کیهان را تائید کردند
برخورد صادقانه ظریف خط سازش را به هم ریخت


اظهارات صریح و صادقانه وزیر امور خارجه در نشست کمیسیون تخصصی مجلس، موجب شوک بی‌سابقه در حلقه افراطیون و پدرخوانده‌های خط سازش با آمریکا شده است.
طیف مذکور طی چند هفته اخیر با سوژه قرار دادن سفر هیئت ایرانی به نیویورک سعی کردند قبح مذاکره و سازش با شیطان بزرگ را بشکنند و زشتی برخورد خصمانه آمریکایی‌ها در پاسخ به نرمش هیئت ایرانی را از اذهان عمومی پاک کنند و در همان حال رئیس جمهور و وزیر خارجه را به وسط دام پهن شده از سوی دولت آمریکا هل دهند. این طیف با استفاده از شبکه رسانه‌های زنجیره‌ای داخلی و خارجی، به انتظار ملاقات دکتر روحانی با باراک اوباما دامن زدند اما این تدارک برای دیدار تصادفی! در ضیافت ناهار بان‌کی‌مون، به خاطر سرو شراب- که دهن‌کجی به ارزش‌های هیئت ایرانی بود- به هم خورد. 
پیگیری‌های مشابه نیز با واکنش دکتر روحانی مواجه شد که با ادبیاتی دیپلماتیک گفت اکنون فرصت مناسبی برای دیدار نیست. با این وجود تکاپوی لابی‌های وابسته به آمریکا، موجب شد در آخرین دقایق سفر رئیس جمهور به نیویورک، تماسی تلفنی برقرار شود که هر چند به گفته هیئت ایرانی با درخواست طرف آمریکایی بود اما با دروغ‌گویی مشاور امنیت ملی اوباما (سوزان رایس)، توپ در زمین هیئت ایرانی افتاد.

اتفاق نابجای دیگر در این سفر،‌ دیدار طولانی‌مدت دکتر ظریف با وزیر خارجه آمریکا در حاشیه مذاکره با وزرای خارجه 5+1 بود و در واقع هیئت ایرانی با خطای محاسبه، دو امتیاز بزرگ و نابجا را به آمریکایی‌ها داد و با این دو خطا نتایج مثبت سفر را تحت‌الشعاع همین اشتباه قرار داد.
رهبر معظم انقلاب چند روز پس از بازگشت هیئت ایرانی تأکید کردند که به آمریکای عهدشکن و خودبرتربین بدبین هستند و هیچ اعتمادی ندارند همچنان که از تلاش‌های دیپلماتیک هیئت ایرانی حمایت می‌کنند اما در عین حال برخی پیش‌آمدها در سفر نیویورک بجا نبود.

این فرآیند موجب شد تا کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از وزیر خارجه برای ارائه گزارش و بررسی تذکر رهبر معظم انقلاب دعوت کند.
در پی این دعوت محمد جواد ظریف عصر روز یکشنبه (14 مهر) به کمیسیون امنیت ملی مجلس رفت و درباره اقدامات دیپلماتیک دولت در سفر به نیویورک توضیحاتی ارائه کرد.
«سید حسین نقوی حسینی» سخنگوی این کمیسیون، پس از این جلسه در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران که متن مکتوب و فایل صوتی آن موجود است برخی از مطالب مطرح شده در این جلسه را نقل کرد.

وی در این خبر که ساعت 17 و 49 دقیقه (با کد 4583374) روز یکشنبه روی خروجی این خبرگزاری رفته و همچنان قابل رؤیت است، می‌گوید؛ «ظریف اشاره کرد ما فکر می‌کردیم مکالمه‌ها و گفت‌وگوها در حدی که انجام شد، در این حد مجوز داریم ولی وقتی حضرت آقا اشاره کردند برداشت ما این است که ایشان اولاً به گفت‌وگوی اوباما با دکتر روحانی انتقاد دارند و این را یکی از اقدامات نابجا می‌دانند و طولانی شدن مذاکرات بنده و جان‌کری را احتمالات نابجای بعدی سفر می‌دانند.»
پس از آن نقوی حسینی روز سه شنبه درگفت‌وگو با سایت خانه ملت ، با اشاره به تیتر و خبر کیهان گفت: «مطالبی که در این روزنامه چاپ شده در گزارش مکتوب کمیسیون امنیت ملی مجلس وجود ندارد»!

دقت در اظهارنظر آقای نقوی نشان می‌دهد ایشان علی‌رغم فشارهای وارده حاضر نشده است اظهارات قبلی خود درباره سخنان دکتر ظریف را تکذیب کند و ظاهراً برای فرار از فشارها به همین اندازه اکتفا کرده است که مطلب کیهان «در گزارش کتبی کمیسیون نیامده است»! و این در حالی است که کیهان خبر خود را براساس گزارش مکتوب این کمیسیون تنظیم نکرده بلکه اظهارات صریح آقای نقوی مبنای خبر کیهان بوده است. از سوی دیگر؛ معلوم نیست چرا ایشان پس از 48 ساعت، تصمیم گرفته‌اند با عبارتی خاص وانمود کنند که خبر یاد شده صحت ندارد! پیشنهاد می‌شود فایل صوتی این جلسه یا گزارش مکتوب آن پیرامون موضوع مورد بحث که به آن استناد شده برای تنویر افکار عمومی منتشر شود.

در همین حال مرضیه افخم سخنگوی وزارت خارجه نیز واکنش عجیبی به اظهارات صریح آقای ظریف و گفته‌های نمایندگان نشان داد و برداشت نمایندگان از سخنان ظریف را دقیق ندانست!
افخم در پاسخ به سؤال خبرنگاری درباره خبر یاد شده گفت: برداشت‌های نمایندگان محترم از سخنان وزیر امور خارجه در جلسه غیرعلنی روز یکشنبه با اعضای محترم کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی دقیق منتشر نشده و تیترهای برخی جراید فاقد صحت است و تکذیب می‌گردد!
وی افزود: انتظار می‌رفت دقایق اظهارات وزیر امور خارجه در جلسه غیرعلنی و در پاسخ به سؤالات خصوصی نمایندگان کمیسیون امنیت ملی در چارچوب مطرح شده، صادقانه مدنظر قرار می‌گرفت ولی متاسفانه در برخی موارد مطالب منتشره کاملاً در مغایرت با اظهارات وزیر امور خارجه در این نشست بوده است.

این تکذیب‌ها در حالی است که روز گذشته اعضای کمیسیون امنیت ملی بار دیگر در مصاحبه‌های جداگانه‌ای صحت و دقت خبر کیهان درباره محتوای جلسه عصر یکشنبه را تصدیق و تایید کردند.
جواد کریمی ‌قدوسی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفت‌وگو با کیهان با اشاره به جلسه کمیسیون متبوعش با وزیر امور خارجه گفت: در این جلسه که با حضور همه اعضا برگزار شد، 10 نفر از نمایندگان دیگر کمیسیونهای مجلس شورای اسلامی نیز حضور داشتند.
وزیرخارجه مشخصا به دو اقدام هیئت ایرانی در سفر به نیویورک اشاره و تاکید کرد که مکالمه تلفنی آقای روحانی با رئیس‌جمهور آمریکا و طولانی شدن مذاکرات من و وزیرخارجه آمریکا نابجا بوده است.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به اینکه مذاکرات این جلسه ضبط شده است، تاکید کرد: سخنگوی کمیسیون روز یکشنبه در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران دقیقا همان حرف‌های آقای ظریف را نقل کرده‌اند و به نظر می‌رسد تکذیب آن سخنان بر اثر فشارهایی صورت گرفته که به ایشان وارد شده است.
وی تصریح کرد: اگر دولت راستگویان تشکیل داده‌ایم نباید این امور را محرمانه بدانیم و افکار عمومی را در جریان مذاکراتی که با منافع ملی در ارتباط است، قرار ندهیم. کریمی‌قدوسی گفت: برخی جزئیات سفر به نیویورک، موضوع مکالمه تلفنی و مذاکره با جان‌کری رسانه‌ای و علنی شده و نمی‌توان آن را کتمان کرد.

منصور حقیقت‌پور نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به جزئیات جلسه یاد شده به تسنیم گفت: ظریف در این جلسه اشاره‌ای به بیانات رهبر انقلاب درباره نابجا بودن برخی اقدامات در آمریکا کرد و گفت که از نظر ما مکالمه تلفنی رئیس‌جمهور با اوباما جزو آن مصادیق نابجای مدنظر رهبر انقلاب اسلامی بوده و تصمیم اشتباهی گرفته بودیم.
وی افزود: وزیر امور خارجه در این جلسه به نمایندگان گفت که آمریکایی‌ها باید قدم‌های زیادی برمی‌داشتند و بعد ما به تلفن آنها پاسخ می‌دادیم.
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی تصریح کرد: آقای ظریف این مکالمه را به عنوان یکی از مصادیق اصلی نابجا بودن معرفی کرد.

حقیقت‌پور در ادامه تشریح سخنان وزیر خارجه در نشست کمیسیون متبوعش گفت: در مورد دیدار با جان‌کری هم با توجه به اینکه قبل از آقای ظریف، سعید جلیلی هم با آمریکایی‌ها مذاکره کرده بود، نظر وزیر امور خارجه این بود که نباید این گفت‌وگو طولانی شده و باید در 4-5 دقیقه تمام می‌شده است و این طولانی شدن مذاکره با وزیر امور خارجه آمریکا را هم جزو مصادیق اقدامات نابجای مورد نظر رهبر معظم انقلاب دانست.

باقر حسینی نماینده زابل و عضو دیگر این کمیسیون هم در این مورد به ایسنا گفت: آقای ظریف در جلسه کمیسیون امنیت گفتند به نظرم طولانی شدن صحبت من با جان‌کری و مکالمه تلفنی با اوباما جزء مواردی است که مقام معظم رهبری آن را نابجا دانستند.
وی یادآور شد: آقای ظریف فردی بسیار منطقی است و صحبت‌های ایشان در جلسه کمیسیون امنیت ملی قانع‌کننده و قابل دفاع بود.
محمد صالح جوکار، عضو دیگر کمیسیون امنیت ملی مجلس نیز در گفت‌وگو با تسنیم آنلاین، گفت: آقای ظریف در جلسه با اعضای این کمیسیون اظهار داشت رهبری از تماس تلفنی روحانی با اوباما و طولانی شدن گفت‌وگوی من با جان‌کری گلایه کردند.

با این همه شواهد و اسناد صریح و غیرقابل تردید معلوم نیست سخنگوی کمیسیون مربوطه که خود برای اولین بار خبر اظهارات ظریف را منتشر کرده بود و سخنگوی وزارت امور خارجه که به دلایلی می‌دانیم کمترین تردیدی درباره صحت خبر ندارد، چگونه و با چه انگیزه‌ای در پی تکذیب خبر برآمده‌اند؟! البته کیهان خبرهای موثقی از فشار سنگین حلقه افراطیون و پدرخوانده‌های خط سازش با آمریکا برای تکذیب خبر یاد شده در اختیار دارد که در صورت لزوم اقدام به انتشار آن خواهد کرد.
 
 
 




تاریخ : چهارشنبه 92/7/17 | 3:11 عصر | نویسنده : محمد امین فروتن | نظر
.: Weblog Themes By VatanSkin :.