بسمه تعالی
اگر کشته شدم فقط دعا کنید که خدا مرا در زمره شهیدان درگاهش قرار
دهد و مرا غسل ندهید و کفن نکنید چون رهبرم حسین نه کفنی داشت
نه غسلی.وبه مادرم بگویید که مادر آرزوی من برآورده شد وگریه نکن فقط
دعا کن و به او بگویید اگر گناهی در حق تو کرده ام بخاطر خدا مرا ببخش
چون اگر تو مرا نبخشی خدا مرا نمی بخشد.و به پدرم بگویید که من
خدمتی برای تو نکردم . ولی از تو درخواسـت میکنم بخـــاطر هرچه کـه
میپرستی مرا ببخش و غیر از خون یک پیامی به ملت مسلمان مجاهد
دارم و آن اینـکه اگر همه کشته شوند بجــز یک نفر . من از آن یک نفــر
میخواهم که تسلیم دشمن نشود و فقط تسلیم در برابر خدا باشد.
وملت باید فقط متکی به خدا و قوانین خدا و اسلام باشد.
جواد فروتن
طبقه بندی: شهید جواد فروتن وصیتنامه شهدا
سلام.
این روزا ایام تعطیلات بود و فرصت بیشتری داشتم تلویزیون نگاه کنم.بعضی از برنامه هاشون خوب بود . بعضی ها هم زیاد به دل ننشست.اما......
بین پخش برنامه ها مثل همیشه تبلیغات بود.پیامهای بازرگانی. همه مسائل اون به کنار.اما یه چیزی بدجور ذهن منو مشغول خودش کرده.
ادعایی توی مسائل اعتقادی ندارم ولی یکی از این پیامها حس بدی به من میده و یه جورایی منو به این مسئله میکشونه که این پیام با اصول اعتقادی ما
مسلمونا منافات داره.طبق آیات قران خداوند بوجود آورنده شب و روز است.واین مسئله ای غیر قابل انکار است و اشتراک همه افکارو عقاید و مذاهب است.
اینکه انسان ها هیچ دخالتی در پیدایش متوالی این دو پدیده یعنی شب و روز ندارند..اما از ظاهر قضیه بر می اید که در کشور ما و به همت یک بانک تازه تاسیس
مردم ایران با استفاده از یک طناب بزرگ خورشید را از پشت دریاها بیرون میکشند و مهمان خیابان های شهرشان میکنند.مگر این پیامهای بازرگانی فیلترینگ ندارند.
مگر هیات نظارت ندارند. برای جذب مشتری بیشتر که نباید همه چیز را فدا کرد.......
نمیدانم .ممکن است است استدلال من غلط باشد ....شما چه نظری دارید.
به قول این بازیگر سریال پایتخت"من میخوام بدونم آیا این پیام را پخش میکنند چیز خوبی است."
طبقه بندی: پیام بازرگانی، تلویزیون، بانک شهر
جریان انحرافی در پاک ترین و مهم ترین و حساس ترین روز از تاریخ این کشور برگ دیگری از خباثت و سناریوی براندازی علیه نظام با هدف ضربه زدن به ولایت و رهبری را انجام داد.
آنچه در قم و در جریان سخنرانی جناب دکتر لاریجانی توسط تعداد اندک اجیر شده جریان انحرافی رخ داد نشان داد که آنان نه تنها برای نزدیکترین و دلسوزترین یاران مقام معظم رهبری احترامی قائل نیستند بلکه برای مردم انقلابی و شریف قم و مراجع عظام که چند ماه قبل با بالاترین رأی آقای لاریجانی را به عنوان نماد و نماینده خود راهی بهارستان کردند هم هیچ ارزش و احترامی قائل نیستند ،آنان که هنوز از جریان انتخابات نهم مجلس مهر داغ بر پیشانی دارند و با عدم اقبال مردم و علما مواجه شده اند در فکر انتقام بودند و صد البته اینان بدون پشتوانه و چراغ سبز طراحان و عاملان اصلی آن در دولت کاری خود سر انجام نداده اند و آنگونه که در اخبار آمده است مستنداتی از این اقدام زشت طراحی شده وجود دارد .
روزی که آمریکا و صهیونیست از حضور مردم و ولایت پذیری آنان و حضور بی نظیرشان انگشت به دهان بودند و در یخ تعجب مانده بودند ، این شعبان بی مخ های منحرف خوراک خوب به دشمن دادند و باعث آبروریزی نظام آنهم در قم شدند هر چند اربابان امریکایی به آنان جایزه احسنت دادند امّا ملّت بزرگ ایران به آنان نمره صفر داده و آنان را خودی تلقی نکردند .
درست و همزمان شاهد سخنرانی رئیس دولت در میدان بزرگ آزادی بودیم ایشان هم که البته هیچ جای تعجب ندارد باز همان ادبیات همیشگی در نادیده گرفتن اصول انقلاب و تذکرات و فرمایشات مقام معظم رهبری و حرف هایی زدند که نه شایسته این روز بزرگ بود و نه قابل هضم برای جان بر کفان نظام و ولایت و رهبری که به شوق و عشق فرمان رهبر آمده بودند ، آقای احمدی نژاد درست بر خلاف سخنان و هشدارهای اخیر مقام معظم رهبری حرف از مذاکره با لحنی متفاوت با آمریکا زد تا خودی نشان دهد ، حرف از آزادی در انتخابات زد تا بر خلاف سخن آقا چیزی گفته باشد ، حرف از بگم بگم زد و اینکه چیزهائی دارم تا دوباره در کشور التهاب ایجاد کند . و همه اینها سهوی رخ نداده است بی حرمتی به دکتر لاریجانی در قم ، سخنرانی 22 بهمن احمدی نژاد ، استقبال 100 نفری از احمدی نژاد پس از بازگشت از مصر در فرودگاه مهرآباد و سخنرانی مشایی برای آنان روشن است که اینان انتخابات ریاست جمهوری را هدف گرفته اند تا با جار و جنجال بتوانند گزینه انحرافی خود را وارد میدان کنند و برای این کار دست به هر حربه ای خواهند زد . لذا بایستی هوشیار بود که :
- موجی سهمگین تر و خطرناک تر از 88 در 92 خواهیم داشت یاران رهبر و انقلاب آمادگی کامل داشته باشند .
- اینبار ایجاد کنندگان موج با لباس خدمتگذاری ، شعار عدالت ، مردم ، خدا و پیغمبر می آیند و تاریخ قرآن سر نیزه کردن را تکرار خواهند کرد .
- شاید بر ملا شود که علّت حوادث 88 از کجا آب خورده است که البته بصیرت می خواهد و تعجب نیست اگر به این نتیجه برسیم که بر هم زنندگان نظم و آرامش امروز همان طراحان پس پرده دیروز بوده اند .
- یادمان باشد انتخابات ریاست جمهوری و شورا های اسلامی هدف بعدی جریان انحرافی است .
- یادمان باشد خانواده ای که هنوز خانه نشین نشده اند و در مقابل انحراف ایستاده اند خانواده لاریجانی هستند و با قدرت از ولایت و رهبری دفاع و تبعیت می کنند و جریان انحرافی در دولت بدنبال تصرف این خاکریز می باشد تا دسترسی به فرمانده کل قوا و ضربه زدن به او را برای خود راحت کند .
اینها از کنار گذاشتن قطعه قطعه پازل جریانات سالها ماهها و روزهای گذشته بدست می آید . و پیام ما به جناب دکتر لاریجانی این است ، همچون همیشه با صبر ، متانت ، ایمان ، ولایت پذیری و دلسوزی خود به اداره امور بپردازید و هیچ از اقدامات این شعبان های زمان نرنجید که تاریخ این کشور پُر است از این حوادث ، صبوری کنید که خیل عظیمی از دلسوزان و دلباختگان ولایت و نظام همانگونه که به عشق رهبر به میدان آمدند با همان توان همراه و پشتیبان یاران واقعی رهبر می باشند و این عوام فریبان تازه به دوران رسیده هم بدانند خورشید پشت ابر نمی ماند و بزودی مردم خواهند دید که در پس چهره آنانیکه به نام دین اسلام و عدالت و مردم بر رأس کار هستند و هیچ توجهی به دستورات دین در حفظ حرمت برادر مسلمان خود نمی کنند ، هیچ از رهبری و ولایت پیروی نمی کنند ، هیچ از تهمت و افترا و غیبت به برادر خود نمی هراسند و آنانکه با ایجاد بی نظمی در کشور و تهیه خوراک برای بیگانه با داغ کردن تنور اختلافات به هر نحو تلاش می کنند به زودی رسوای خلق خواهند شد که وعده خدا نزدیک است .
مصطفی رضا حسینی
سعید مرتضوی، دیگر یک نام نیست، سعید مرتضوی یک اصطلاح است؛ اصطلاحی که در آینده دلالت برای بی ثمر بودن یک کار و درگیری سه قوه اجرایی، قضایی و قانونگذاری یک کشور در یک کار بیحاصل میکند!
به گزارش «تابناک»، از هنگامی که سعید مرتضوی از قوه قضائیه منفصل شد و رئیس دولت به وی پست مبارزه با قاچاق کالا را پیشنهاد کرد تا به امروز، بخشی از کار قوه قضائیه و مجلس و دولت به «این یک نفر» اختصاص یافته است و گویی، این دلمشغولی نهادهای اصلی کشور در قضیه سعید مرتضوی پایانی ندارد!
درست در روزی که هیأت دولت در حال تصویب مصوبه برای دور زدن قانون و ابقای «این یک نفر» در سمت سابقش بود، نزدیک دو هزار نفر از کارکنان شرکت کشت و صنعت خوزستان در مقابل نهاد ریاست جمهوری تجمع کرده بودند تا صدای خود را به گوش دولتیان برسانند. لازم به گفتن نیست که صدای آن دو هزار نفر شنیده نشد و اما اتفاقا برای «این یک نفر» مصوبهای تصویب و بخشی از مسئولیتهای یک وزیر به دیگری داده شد تا «این یک نفر» همچنان بماند. آن دو هزار نفر شاید نمیدانستند که یک نفر نمیخواهد صدای آنان شنیده شود.
دولت اگر وقت هیأت دولت را میگیرد تا مصوبه برای ابقای «این یک نفر» بگذارد، اگر وظایف یک وزیر را دستکاری میکند تا کسی که او را دوباره منصوب میکند در مقابل مجلس پاسخگو نباشد و اگر حرف دو هزار نفر انسان محروم از حقوق را نمیشنود، تعارف ندارد و کارش را انجام میدهد. حال اگر منفعت ملت هم از میان رفت چه باک! سر ساقی سلامت! دولت پذیرفته که امورات «این یک نفر» بر بقیه ارجحیت دارد و اگر مملکت هم تعطیل شد، «این یک نفر» باشد! طبیعتا نمیتوان دولت را از خواب بیدار کرد، چون خود را به خواب زده است!
اما بحث اصلی به قوه قضائیه و مجلس است که تعارف دارند با خودشان و دیگران و وقت و انرژی خود را اتفاقا صرف «این یک نفر» کردهاند. مجلس بارها درگیر مسأله «این یک نفر» شده است. گاهی چنان وقت مجلس و کارهای اساسی مملکت را به «این یک نفر» و استیضاح یک وزیر به خاطر وی اختصاص دادند که مردم باورشان شد، مجلس میخواهد برای رسیدن به کارهای اساسی مردم، موضوع «این یک نفر» را فیصله دهد، اما پس از روزها و ماهها بحث و جدل، سرانجام «این یک نفر» با قول شرف به چند تن از نمایندگان مجلس که خود را وکیل وکلا کرده بودند، بازی موش و گربه مجلس و «این یک نفر»ادامه یافت.
اکنون بحث «این یک نفر» نیست. بحث درگیری چندین و چند باره مجلس در موضوع «این یک نفر»است. مجلس اگر تعارف دارد و به قول شرف اعتقاد دارد، این موضوع را رها کند و به کارهای اساسی مردم بپردازد؛ چه اگر میخواست و اراده این را داشت، همان نوبت اول مسأله را حل میکرد!
راستی میدانید هر جلسه مجلس و هر روزی که نمایندگان صرف «این یک نفر» میکنند، به چه میزان هزینه بر ملت و کشور تحمیل میکند؟ میدانید به چه میزان مسأله اساسی کشور معطل «این یک نفر» شده است؟ بحث این نیست که مجلس این مسأله را رها کند. بحث این است که اگر تعارفی هست و کاری پیش نمیرود، چرا ملت باید هزینه آن را پرداخت کند؟ امروز هم مجلس به کار وزیر « تعاون و کار و رفاه» رفته و استیضاح وی را اعلام وصول کرده است که: «گنه کرد در بلخ آهنگری به شوشتر زدند گردن مسگری»!
درباره قوه قضائیه هم همین نکته صادق است. اکنون ماهها و بلکه سالهاست که قوه قضائیه و نهادهای آن درگیر در این مسأله هستند و هنوز که هنوز است، «این یک نفر» موضوع دیوانهای گوناگون است و به تازگی هم تاریخ دادگاه وی در اسفند ماه اعلام شده است.
آیا قوه قضائیه که ریاست محترم آن از کارهای بر زمین مانده بسیار آن سخن میگوید، نمیتوانست یا نمیتواند مسأله «این یک نفر» را به سرانجام برساند؟
نگرانی از این است، آیا باید تا هنگامی که «این یک نفر» هست و قوه قضائیه هم هست، همواره این موضوع زنده و به روز باشد؟
به چه اندازه قوه قضائیه باید وقت و انرژی خود را صرف مسائل مرتبط با «این یک نفر» بکند؟ راهی برای پایان دادن به آن نیست؟
اکنون دیری است که سه نهاد اداره کننده کشور، درگیر مسأله این یک نفر هستند. «این یک نفر» هم محکم در جای خود ایستاده است.
آیا مشغول شدن به «این یک نفر» و هزینه کردن برای این موضوع و همچنان بلاتکلیف بودن را واقعا چارهای نیست؟ چه کسی لجاجت میکند؟ چه کسانی تعارف و مماشات میکنند؟
سایت تابناک